À la carte

Kalde forretter

Ceviche New Style
Marinert fisk (3,4,6,11)
– assortert dagens fisk marinert i Juzusaus og urter
98:-
Maguro Cocktail
Tunfisk og avokado (4,6,7,11)
– serveres med spicy lemon-soya dressing
98:-
Sushi
4 biter nigiri assortert dagens fisk (4,6)
– serveres med wasabi, ingefær og soya saus
75:-
Sashimi
8 skiver assortert dagens fisk (2,4,6,11)
– serveres med rettich, wasabi, ingefær og ponzu saus
89:-
King Crab
Kongekrabbe og avokado (2,6,11)
– serveres med salat og tamarindsaus
158:-
Reker- og kamskjell cocktail
Ferske reker, kamskjell og Mabago avokado (2,6,7,11)
– serveres med vårløk, sitron- og chilimajones
98:-
Beef Tamarind
Finskåret biffskiver av indrefilét (6,11)
– serveres med ferske urter og getrenk tamarindsaus
158:-

Varme forretter

Vårruller
Friterte vårruller av biff med kål, sopp og glassnudler (1a,3,11)
– serveres med hjemmelaget chilisaus
85:-
Tempura
Friterte scampi og grønnsaker (1a,2,3,6,11)
– serveres med krydret soya saus
98:-
Spicy Clams
Muslinger stekes med hvitløk, sitron, koriander og chili (2,6)
128:-
Yaki tori
Grillet kylling i skiver (6,11)
– serveres med Yaki saus
85:-
Miso
Suppe med tofu (4,11)
– serveres med sjøtang, vårløk og sesamfrø
65:-
Miso Sjømat
Suppe med scampi og kamskjell (2,4,11)
– serveres med vårløk og sesamfrø
98:-
Miso Gai
Suppe med kylling (4,11)
– serveres med sjampinjonger og cherrytomater
85:-
Tom Yum Goong
Suppe med scampi (2,4)
– serveres sterk og syrlig etter det Thailandske kjøkken
85:-
Tom Gai Yum Goong
Suppe med kylling (4)
– serveres sterk og syrlig med kokkosmelk etter det Thailandske kjøkken
85:-
Kamskjel og scampi
Grillet kamskjell og scampi (2,5,6,11)
– serveres med getrenk tamarindsaus og nøttesaus med sesam
118:-
Thai scampi
Grillet scampi med skjel (2,4,6,11)
– serveres med pepper­ og koriandersaus
128:-

Kalde sideretter

Kimchi
Kimuchi marinert kinakål
48:-
Tangsalat
Marinert tang med sesamolje (11)
45:-

Varme sideretter

Edamame
Lettkokte edamame
48:-
Asparges
Kokte asparges med østersaus (2,6,11)
68:-
Tofu
Grillet tofu med chili- og hvitløkssaus (11)
58:-
Bønnespire
Lettkokte bønnespirer marinert i soyasaus og sesamolje (6,11)
58:-

Hovedretter

Gongbao Gai
Wok kylling med ferske grønnsaker og cashewnøtter i chili og Haujiao etter Szechuansk kjøkken (sterk) (2,6,8d,11)
199:-
Karri Gai
Stekt kylling med grønnsaker i rød karri etter det thailandske kjøkken (4)
209:-
Yang Gaité
Grillet kyllingfilét med ferske grønnsaker i chili-, sitron- og hvitløkssaus etter Szechuansk kjøkken (sterk) (1a,2,11)
219:-
Gaité (saté)
Grillet kyllingfilét med ferske grønnsaker i sesam- og peanøttsaus etter det malaysiske kjøkken (sterk) (1a,2,5,11)
219:-
Yaki Niku
Indrefilét av biff stekt med ferske grønnsaker i sesam- og peanøttsaus etter det malaysiske kjøkken (sterk) (1a,2,5,11)
258:-
Biff Tamarind
Indrefilét av biff stekt med ferske grønnsaker i gretenk tamarindsaus (1a,2,6,11)
258:-
Lam og Aubergine
Indrefilét av lam stekt med aubergine
i ingefær­ og chilisaus (1a,2,6,11)
258:-
Nambo Lam
Indrefilét av lam woket med ferske grønnsaker i timian og ingefær (2,6)
248:-
Kaeng Phet Paeh
Strimlet lam med ferske grønnsaker i rød karri etter det
Thailandske kjøkken (4)
248:-
Kombinert tallerken
Serveres med vårrull, grillet kyllingfilét og indrefilét av biff med chili/hvitløkssaus og tamarindsaus (1a,2,3,6,11)
258:-
Szechaun Wok
Scampi og kylling med ferske grønnsaker og hvitløkssaus ett Szechuan kjøkken (sterk) (2,6,11)
218:-
Østkombinert tallerken
Grillet scampi med peanøttsaus, indrefile av biff med pepper­koriandersaus og kylling i rød karrisaus (2,4,5,8,11)
278:-

Fisk og Skalldyr

Kaisen Nudler
Stekt scampi og kamskjell med nudler og ferske grønnsaker etter det Kinesiske kjøkken (1a,2,6,11)
208:-
Dagens Fisk
Dagens fangst tilbredes etter kokkens anbefaling (4)
228:-
Samba Scampi
Stekt scampi med ferske grønnsaker i kokkos- og chilisaus etter det malaysiske kjøkken (2,6,11)
228:-
Hummer & Sjømat Wok
1/2 grillet hummer med woket scampi og kamskjell, ferske grønnsaker og en dryss av ferskpresset sitrusfrukt etter det kinesiske kjøkken (2,6,11)
298:-

Vegetar

Zemi’s Vegetar
Ferske grønnsaker woket i rød karrisaus (4)
168:-
Nudler Vegetar
Stekte nudler med ferske grønnsaker (1a,2,6,11)
168:-

Dessserter

Innbakt banan
Serveres med is og frukt (1a,7)
98:-
Fruktsorbét
Assortert fruktsmak (7)
85:-
Ximi kokoskrem
Serveres med is og frukt
85:-
Dagens Kake
Serveres med frukt (1a,3,7)
98:-
Tempura Is
Innbakt vaniljeis med frukt (1a,3,7)
98:-
Trøffel (Konfekt)
Sjokoladetrøffel (7)
98:-